Tatuaje din Borneo

Executarea unui tatuaj in stil traditional in Borneo. More »

Alaska: Tribul Tlingit

Tatuajele din triburile Tlingit More »

Angelina Jolie

Tatuajul cu tigrul bengalez a lui Angelina Jolie More »

Tatuaj Maori

Sef de trib Maori More »

India- Nagaland

India: ţărâmul cernelii veşnice More »

Tatuaje Budiste

Wat Bang Phra More »

 

Tatuajele vedetelor

Cine-ar fi crezut câte se ascund sub haine?

Sa fii celebritate fara un tatuaj, pentru multe vedete din zilele noastre poate insemna ca sfidezi Body Art-ul. Dar iata doua celebritati pentru care tatuajele au insemnat cu adevarat ceva.

Janis Joplin

Interesul vedetelor pentru tatuaje a inceput inca dinainte de inainte de anii 1960, când acest mod de impodobire a corpului a inceput sa fie adoptat cu mare timiditate tineri admiratori ai diverselor tipuri de libertati. In acea perioada, societatea considera tatuajele apanajul depravarii. Da, ca de fiecare data când un tabu este demitizat, rebelii nu au incetat sa apara, tocmai pentru a distruge barierele ideilor preconcepute ale vremurilor.

janis-joplin-tattoo

Una dintre primele celebritati tautate a fost chiar Janis Joplin, in timpurile careia tatuajul era una dintre cele mai evidente forme de rebeliune din canioanele timpurilor. Simtul sau artistic total unic a determinat-o sa-si aleaga trei tatuaje foarte personale, din care doua au fost executate chiar de Lyle Tuttle, nasul tatuatorilor din San Francisco. Cel mai vizibil a fost o bratara florentina alb-negru, la incheietura. Janis mai avea, de asemenea, o inima pe piept, facuta doar pentru ea si prietenul ei. Cântareata mai avea o floare mica pe piciorul drept, de care nu a pomenit aproape niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*